The Newspaper of Bulgarian Society
Hattrick News®
 
Picture
Шокиращо разкритие направи наставника на единия от двата финалиста в турнира за Купата на България.  В кратко интервю за HattrickNews, той скандализира родната общественост с признание за корупция. Пълното интервю четете тук -


 
Picture
Промоция на коприна и тайландски маратонки накара родните национали да вземат своите съпруги заедно със себе си в Бангладеш. Такъв беше претекста на българските футболисти, когато тамошни журналисти им зададоха неудобния въпрос какво правят жените им с тях. Лично треньорът на вратарите разкритикува бангладешката репортерка, като и' зададе реторичен въпрос : "Защо се плашите от съпругите и приятелките на футболистите, да не би чакахте да забиете някое от момчетата"


 
Picture
Преди няколко дни осъществихме контакт с един от разработчиците на играта, която всички ние играем без значение дали ни харесва или не.
HT Tjecken бе така любезен да съдейства за едно интервю, в което да разкаже за себе си, своята дейност и погледа си върху света на Хеттрик обществото. Ето какво сподели шведа пред нас :


 
Picture
Както обещах вчера близо 24 часа по-късно предаването е вече и в сайта на вестника Hattrick News. Тези от вас, които пропуснаха 30-те минути обзор на седмицата снощи, могат да им се насладят сега в секцията посветена на Hattrick Sport Weekend. Приятно гледане на пропусналите лайф-а.


 
Picture
Тази вечер стартира ЛАЙВ излъчването на Hattrick Sport Weekend като резултат от сътрудничеството между Туртелона ТВ и Hattrick News. Автор на предаването ще е Кольо Колев с режисьорската намеса на собственика на телевизията.
Предването ще продължи около 30 минути.


 
Picture
След изключителното дейното участие на bnight в дискусията избор на тактическа постройка на националния ни отбор, за уменията на специалист на Dead_Knight снощи, когато точно този екип постигна първия си успех, тяхната контра от преди седмица липсваше. Нямаше кой да критикува избора на постройка и стил на игра.


 
Picture
България записа първа победа под ръководството на Dead_Knight тази вечер в мач от втория кръг на Квалификациите за Световно първенство в Израел. Победата с 0:2 дойде след множество пропуски за нашите и изключително нервна игра през първата част. Успеха изкачи България на първото място в групата.


 
Picture
Екип на HattrickNews успя да се свърже с треньора на Бафана-Бафана минути преди да изведе своите на стадиона в Йоханесбург. Той даде бързо и кратко интервю като отговори на някои от по-важните и интересни въпроси, които му бяха зададени от Кольо Колев по мобилния апарат на чист Африкански.


 
Picture
Огромното желание на Южноафриканската футболна асоциация да спечели добри пари от домакинството на "Бафана-Бафана" завърши с невероятен и грандиозен финал. Високите цени, които те поставиха на безценните хартийки даващи право на достъп до стадиона


 
Picture
Операторски екип на Туртелона ТВ ще бъде допуснат да снима мача между Южна Африка и България. В договора между ФА на ЮАР и родната телевизия обаче има клауза, която забранява излъчването на живо на целия мач, затова неделя ще видите репортаж.



Hattrick News® Hattrick News® 2011