The Newspaper of Bulgarian Society
Hattrick News®
 
Picture
Дойде времето, в което всеки от нас гледа умилено календара спомняйки си най-красивите и най-тъжните мигове през изминалите 12 месеца. Почти всеки е изпаднал в размисли какво още му е останало да свърши и какво от плануваното вече е приключил преди да седне на масата, от която по-късно няма да има ставане. Бъдни вечер мина неусетно край огрнището, Коледа под елхата, а НГ предстои...


 
Picture
България победи Люксембург с 0:2 в среща от квалификациите за Световната купа при младежите до 20 години. Точни за трикольорите бяха Панчев и Динев с голове в последните 20 минути на срещата.
Така България запази 100% си актив до момента и продължава да води в група 16.


 
Picture
Добре познатата на всички ни Баба Вуна обеща да се съблече след края на мача между отборите на Люксембург и България до 20 години, ако трикольорите постигнат победа извън дома тази вечер. Родната хубавица обеща, че ще хване първия удобен полет за Люксембург и ще бъде редом до младите.


 
Picture
След като нищо не може да остане скрито от родния папарак - К. Ст. Колев, в поредна негова жертва се превърна централният нападател на отбора на Люксембург. Младото острие даде обширно интервю на какво се дължи добрата форма на него и съотборниците му. Ето и откъси от него :


 
Picture
В интересни условия се подготвя младежкият национален отбор по футбол за младежи до 20 години  на Люксембруг. Това стана ясно, когато нашата медия се опита да се свърже с човек от техния "лагер". С истинска почуда установихме, че селекцията на Леммел наистина се намира на "лагер", в двора на личната къща на треньора.


 
Picture
Тази вечер българският национален отбор ще изиграе поредна приятелска среща само двадесетина дни преди финалите на Световното първенство. Наш съперник е отбора на Холандия. Срещата ще започне в 21 часа пряко по ХТ Лайв. Днес Иво Стоянов даде пресконфенреция относно предстоящия мач на трикольорите.


 
Picture
Късно тази вечер (б.а.-четвъртък) Чукча бе намерен в компанията на своите охранители на поредния брифинг преди срещата от квалификациите между България и Барбадос. Както винаги варненеца беше любезен и отзивчив що се отнасяше до въпросите, които получи от медиите. Ето и брифинга, на който присъства екип на HattrickNews, за да отрази думите на националния селекционер на България до 20 г.


 
Picture
Тази вечер приключи българското участие в турнира Хеттрик Мастърс. Това се случи след като отборите на дъ Баблърс и Биг Батъл Акс отстъпиха с по 2:1 срещу своите съперници - съответно Оул Гоми и Пиркси. Уругвайците сътвориха пълен обрат след като губеха с 0:1 до 26-та минута. Японците пък успяха да удържат повторната си преднина в мача.


 
Picture
Както е известно тази вечер стартира втория кръг от надпреварата за ХТ Мастърс. В нея участие ще вземат родните "Брадви" и "Баблърс". Нашите представители ще бъдат гости в този рунд съответно в Япония и Уругвай. Срещите са с начален час 21 часа и ще бъдат предавани пряко по Хеттрик Лайв, с коментатор на двубоите Ранди Спийчлес.



Hattrick News® Hattrick News® 2011