The Newspaper of Bulgarian Society
Hattrick News®
 
Picture
Както вече е известно днес стартира поредното издание на "Хеттрик Мастърс". В първия кръг от надпреварата сръбския насител на националната им купа - Метасинкризам загуби домакинството си срещу носителя на купата на България - the_babblers с 1:3. За гостите точни след далечни удари бяха Вулкан и Юнес, като между двете попадения с глава се разписа Хуукоски.


 
Picture
на 25ти ноември в 15 часа, в гр. Варна, в зала 122 на "Икономически Университет"-Варна почетното звание "Бакалавър по ФИНАНСИ" придоби лицето Кольо Ст. Колев. Така в този светъл за собственика на HattrickNews ден, той придоби икономическо образование напълно официално и законово. Церемонията по дипломирането на Випуск 2011 се състоя в новата АУЛА на ИУ-Варна пред 1000 души.


 
Picture
Днес, рано сутринта, екип на HattrickNews намери мениджъра на ФК Зарс, отпочиващ във възстановителния център на клуба след шеметната победа с 6:2 вчера срещу отбора на Самп Генуя. Шуменският специалист даде обширно интервю за отбора си, за Хеттрик и новата длъжност в скаутската общност.


 
Picture
След дълги дискусионни перипетии, вътрешни разногласия и публични несъответсвия с общността на скаутите, вчера в 14:12 часа те избраха своя наричан от едни координатор,"шеф-скаут" от други, но, така или иначе, имат своя "началник" - ЛордГелу.


 
Picture
От тази вечер официално HattrickNews® e достъпен на цели 17 езика. С помощта на услугите, които Google предлага свободно в своята мрежа, беше решен проблемът с езиковата бариера между хората, които четат този вестник. Сега почти всеки по света ще може да разбира написаното тук.


 
Picture
Тъй като наставникът на младите украинци отказа да говори пред българските медии, HattrickNews изпрати свой репортер на пресконференцията, която -Гнат- даде пред родните журналисти. Той поздрави българския отбор, като според него успехът на трикольорите е напълно заслужен, защото повече са искали успеха.


 
Picture
Почти преди година и половина на една Хеттрик среща в град Варна, през 2010 година, след изиграването на междуградските срещи по футбол аз и моят приятел, Гари, взехме решение да ви разкажем за едно явление сред Хеттрик мениджърите. В това интервю ще прочетете за футбола, Хеттрик, обществото и приятелите, които намерихме в него.


 
Picture
Днес се изигра третия кръг от родния шампионат. Висшата ни лига има нов водач, след като Интернационале ди Монтано изнесе истинска лекция по футбол на гостуващия Бибо'с разгромявайки го с 4:1, като това бе най-малкото, с което можеха да си тръгнат те.


 
Picture
България победи тази вечер Украйна с 2:0 в среща от квалификациите за Световно първенство до 20 години. Репортер на HattrickNews намери старши треньора на лъвчетата за първите му отзиви след успеха. Ето какво сподели селекционерът пред нашия екип:


 
Picture
България победи Украйна с 2:0 в първи мач от квалификациите за Световно първенство до 20 години. Пред малко повече от 122 хиляди зрители националите ни показаха агресивна и нападателна игра, която донесе 3 точки.



Hattrick News® Hattrick News® 2011