The Newspaper of Bulgarian Society
Hattrick News®
 
Picture
2 741 български фенове няма да бъдат допуснати до стадиона в Кастиля, това научи ХТ Нюс. 
Причина за това е вероятен разговор между треньорът на трикольорите, един от президентите на Българският Хеттрик Съюз и колегата му от Испания. Става дума за запалянковците, които притежават фен-карти на отбора на Осми Басейн.


 
Picture
Късно тази нощ заловиха 36 годишният Б. М. в района на село Каменар, Варненско. 
Причината за ареста било обвинение отправено от 70 годишна баба, живееща във ферма - Ибииванови. Баба Каунова видяла заподозрения да извършва неприлични действия с нейната коза Пенка.


 
Picture
Петък вечер е поредният кръг от квалификациите за Световната купа в Тринидад и Тобаго. 
България има нелеката съдба да гостува на именит съперник в лицето на Испания. Българите все още сме водачи в групата като превъзхождаме иберийците единствено с гол преднина в головата разлика на двете страни. Макар в доста ранен етап от надпреварата това се явява дербито в нашата група.


 
Picture
   Всеки народ има своите герои и ние българите не сме изключение от това.  
   Нашата психика е такава, че когато сме най-слаби имаме нужда от своите идоли, онези хора които притежават добродетели на времена минали отдавна, на хора, които вече не би трябвало да ги има - доблест, смелост, кураж и слава - само част от качествата на нашите герои.


 
Picture
  Тази вечер в 21 часа българско време отборът на "Брадвите" водени от нашия герой - Никмен се изправя срещу шампиона на Кипър за последните 2 сезона в битка за достигане на петия кръг в турнира "Hattrick Masters" .
      1/16-тина финалния сблъсък ще се проведе в София на стадион "The Boiling Cauldron" като се очаква той да се пръсне по шевовете. Ето кой всъщност е съперника ни :



Hattrick News® Hattrick News® 2011