The Newspaper of Bulgarian Society
Hattrick News®
 
Picture
95 хиляди души на стадион Quicksilvers Stadium видяха как България губи от домакините с мъчното 1:0. Няколкото хиляди бългаски гласове замлъкнаха в 33-та минута, когато Карота застреля безпомощния Попов, за да даде преднина на Филипините.


 
Picture
Анкетата за смяна на името на Висшата лига в Хеттрик Нюс приключи. Победител в нея е вота за "Да, трябва да бъде сменено". С 52,63% спечелиха хората, които желаят промяна на името на Висшата ни лига. На второ място обаче се нарежда близък вот - "Да, но само ако е на кирилица"


 
Picture
  Неделя вечер Иво Стоянов беше хванат от репортер на Hattrick News. 
   Предвид факта, че нямаше на къде да мърда, плевенчанинът даде съгласието си да бъде интервиран за родната медия. 
  Ето какво сподели той за читателите на Hattrick News (R) :


 
Picture
 
Петък вечер се оказа тъжна за новия селекционер, който стартира със загуба  начело на мъжкия национален отбор.
    В приятелска среща България отстъпи с 0:1 на гостите от Алжир пред близо 22 хиляди души на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен. 


 
Picture
Рано сутринта в понеделник излязоха окончателните резултати от изборите за национален селекционер на представителния отбор на ХТ България. От видяното може да се направи един коментар с едно заключение - безапелационна победа за Иво Стоянов с 235 гласа. Най-близо до неговия пост бе ЛордГелу с 45 гласа. Трети се нареди Никмен с 43 гласа.


 
Picture
90 минути бяха нужни на два отбора от третите лиги, за да преживеят срама на живота си.
Отборите на Левски Сим и Ривър Плейърс отпаднаха сензационно от аматьорските отбори съответно на Загорци и Вилиджърс. Това е шок както за двата отбора така и за техните фенове ,които предизвикаха размирици по трибуните.


 
Picture
Предвид засилващата се активност около изборите Hattrick News взе решение да представи всеки един от водещите кандидати и да помести интервю с тях на своята страница. Главният редактор на изданието К.Ст.Колев предварително благодари за отзоваването им.

 
Picture
След един неуспешен и крайно разочароващ цикъл националите пак са на изходна позиция. Търси се детегледачка, която да изпълнява инструкции на хора, които знаят как се бае на дете, но нямат смелостта да покажат лицето си. Един познат за родните сюжети проблем, всички знаем и можем, отговорността е за другите....
И тази година изборите ще са като всяка друга, нищо че започват плахо. Предишният път сравних това събитие с пазар и продажба нa  домати. Не съм много по-различно настроен и сега от към очаквания. 



Hattrick News® Hattrick News® 2011