The Newspaper of Bulgarian Society
Hattrick News®
 
Picture
Днес селекционерът на У20 Турция говори пред медиите. Той бе така любезен да отговори на няколко въпроса и на представители на Hattrick News. Ето краткото интервю, което се състоя часове след края на срещата, но бе публикувано едва сега :


 
Picture
Първи в залата за пресконференции влезе националният селекционер на победителите в тази среща - bgluvjoy. 
На пресконференцията присъстваха както турски, така и български журналисти. Екип на Hattrick News бе там да отрази събитието. Ето и как коментира мача нашият наставник :


 
Picture
   България и Турция завършиха при резултат 1:2 в полза на трикольорите. След като лъвовете поведоха с 0:2, съседите ни успяха да върнат един гол. Играта през мача бе изключително груба.  В жертва на твърдата игра на турците се превърна халфа Иван Тодоров. Захариев го замени.  


 
Picture
Три автобуса с български привърженици останаха извън стадиона след като организираха масов бой в центъра  на Истанбул. Гневът на родните запалянковци дошъл след като полицията отказала да ги допусне до съоръжението поради неуспешно преминат "face control" .


 
Picture
След известно забавяне националният селекционер все пак спази обещанието си и даде кратко интервю за Hattrick News, ето и какво сподели той пред репортер на вестника, издебнал го докато наблюдава проекто национали в мач на младежката лига на Суринамския шампионат по футбол :


 
Picture
България У-20 победи Суринам с 3:1 в среща от петия кръг на квалификациите за Световната купа - фаза 1. Успехът дойде след голове на Велков, Марков и Велинов за домакините и гол на Вондел за гостите. С този успех се доближихме на едва 2 точки от втория в класирането Тайван. Трети останаха Черна Гора с 10 точки.


 
Picture
 Вчера в 16:30 малките национали на България проведоха последната официална тренировка преди домакинството тази вечер на Суринам. Преобладаващите занимания на младите футболисти бяха насочени към тяхната издръжливост. "Единственото, което куца в отбора", както се изказа треньор от щаба на bgluvjoy.


 
Picture
   Свен Зво се активизира на трансферния пазар само ден след като отпадна от купата на България. Те приключиха преговорите по сделките с Трифон Пейчев и Красимир Йосифов. Общата стойност на двамата е 3, 53 млн лв. Тича Форевър също не остана бездеен и привлече Павел Разложки за сумата от 798 хиляди лв.


 
Picture
Още трима от големите снощи изпиха по една студена вода от купата на България. Това бяха отборите на Драгън Тийм, Миро Юнайтед и Интернационале ди Монтано. Техните съперници показаха дух и характер и отстраниха именитите си съперници. Същата съдба сполетя и Мечовете.


 
Picture
   Късно снощи още един представител на елита напусна купата на България. Това се случи след шеметен обрат от 0:3 до 4:3. Отборите на Левски и Свен направиха истинско шоу за зрителя. Публиката от 35 200 видя цели седем гола.



Hattrick News® Hattrick News® 2011