The Newspaper of Bulgarian Society
Hattrick News®
 
Picture
       Отборът на Аутбрейкърс привлече в своите редици немският нападател с турски корени Рашит Коркут. Сумата по трансфера възлиза на 6 млн. лв. Футболистът бе собственост на немския Грюн-Вайс Ходенхаген, с екипа на който през този сезон е реализирал два гола за първенство и нула за купата.


 
Picture
      Късно тази вечер шампионът на България - Федър отстъпи пред носителя на купата на Чили с 2:0. Фуерте постигнаха тази победа с голове на Фернандес и Коусейро.  Така първият от двата ни представители в турнира приключи дебютното си участие в Хеттрик Мастърс след първите си 90 минути игра.


 
Picture
   Късно снощи България отстъпи с 1:0 на отбора на Тайван. Голът за домакините реализира Лин Миний в 36-та минута от дузпа.  Така България записа първото си поражение под ръководството на bgluvjoy и падна до третото място в класирането след състава на Турция.


 
Picture
   "ще ги разбием" бе най-често срещания отговор на анкетата "Как ще завърши мачът между младежките отбори на Тайван и България. За този отговор гласуваха 39,13% от анкетираните. На второ място се нарежда отговора "ще бием с малко и трудно, но заслужено" със своя дял от 


 
Picture
    Вчера в 19 часа националите отлетяха за Тайван. Там те ще проведат една тренировка в 15 часа, в която ще стане ясен състава за мача. Срещата е с начален час 21:00 и ще се играе на 105 хилядния стадион Кредъл.      


 
Picture
Днес бе теглен жребия за Хеттрик Мастърс и той отреди българският шампион Федър да пътува до Чили, за да срещне местният El Fuerte Vive, El Débil Muere, носител на купата на Чили за изминалия сезон.


 
Picture
България има нов носител на своята купа след като снощи "каталунците" отстъпиха на Етро-Мед с категоричното 4:1. Петодивизионния отбор показа хладнокръвна и безкомпромисна игра при единоборствата и въпреки, че не доминираше в мача уползотвори почти на 100% своите шансове.


 
Picture
    В мач играл се късно снощи на стадион "Бургас" шестодивизионния отбор на Черноморец постигна историческа победа над втородивизионния "Ред Диймънс". Домакините зарадваха своите фенове след драматичен успех с 3:2 след 108 минути игра пред погледа на близо 53 хиляди привърженици на футбола.


 
Picture
 Съботният следобед бе чакан с интерес от временния лидер по това време - отбора на Пияните Нинджи. Съставът на домакините бе повече от наясно, че им предстои изключително труден двубой срещу изключително неудобен противник.


 
Picture
С победа започна участието си в световните квалификации младежкият отбор на 
България. Възпитаницте на bgluvjou постигнаха категоричен успех с 3:0. Въпреки убедителния резултат успехът не дойде никак лесно. 



Hattrick News® Hattrick News® 2011