The Newspaper of Bulgarian Society
Hattrick News®
 
Picture
По един или друг повод едно име в родното общество увеличи своята популярност през текущия сезон. Без съмнение става дума именно за дебютанта във Висшата ни лига мениджъра - HumfY. След изминалия кръг от лигата той се превърна в първия български мениджър през сезона, който не успя да загуби своя мач срещу страшилището - Big Battle Axe. Със своите два хикса той ще остане непобеден от Никмен тази кампания. Ето как коментира случилото се самия той - Humfy :


 
Picture
Днес екип на Hattrick News® се срещна с едно изключително дискусионно лице, което се "крие" зад псевдонима parenapadac. С него обсъдихме доста теми от злободневието и той най-накрая сподели, че не той е човека, който предизвиква споровете, а човекът, който участва в тях със своето собствено виждане и мнение. Ето и пълното интервю:


 
Picture
От известно време се водеше конкурс за стихотворение написано от футболист, който се подвизава в школата на някой отбор в България. В надпреварата се включиха мнозина млади кандидати за слава и творчество, които са готови да съперничат на световни светила като Шекспир, Ботев и Вазов. Истината е, че финалния кръг предвижда само трите най-добри творби. Ето какво сътвориха школниците:


 
Picture
Дания спечели с класическото 3:0 снощното си домакинство на Люксембург. Тази победа позволи на северняците да изместят своя опонент от второто място в класирането и да го изпреварят с няколко места. Четири отбора са с актив от 13 точки - Дания, Пакистан, Люксембург и Турция.


 
Picture
Късно снощи България записа втората си загуба в квалификациите за Световно първенство до 20 години с 5:3 от състава на Украйна. Въпреки пораженито малките лъвчета остават начело на групата си с преднина от цели три точки.
Идния петък младежите домакинстват на връстниците си от Турция.


 
Picture
Днес по обяд се появиха всички играчи на България, които тази вечер ще премерят сили с Украйна. Отборът още вчера отпътува с част от играчите за Киев, където щеше да се готви за трудното гостуване по-късно днес. Заниманието бе водено от тримата треньори в отбора.


 
Picture
Измина още 1 календарна година откакто България съществува и отстоява своето присъствие в света на Хеттрик, ще ви запозная с някои интересни моменти от изминалите 12 мес.



Hattrick News® Hattrick News® 2011